Masih mencari produk penjagaan rambut bertaraf antabangsa dengan harga yang berpatutan? Ini berita baik untuk anda!

Rangkaian produk penjagaan rambut jenama TUZO Hair Care yang dirumuskan daripada formula negara Jepun ini mampu menyelesaikan pelbagai masalah rambut.

Bukan sahaja mampu mengatasi masalah keguguran rambut, pada masa yang sama produk TUZO ‘Regenerating Hair Mask’ mampu merawat masalah kegatalan kulit kepala anda.

Di samping itu, ia juga mampu mengekalkan kelembapan rambut selain merawat masalah rambut yang rosak, kusut dan kering akibat cuaca panas atau kesan daripada pengunaan bahan kimia.

Pada masa yang sama, produk ini boleh meningkatkan pertumbuhan anak rambut yang baru dan mengembalikan rambut yang sihat.

Tidak lengkap sekiranya rambut anda tidak dibelai dengan produk TUZO ‘Hair Serum’ yang diperbuat daripada ekstrak minyak argan, buah beri dan strawberi.

Dengan kadar pengunaan secara konsisten, produk ini membuatkan mahkota anda berkilauan bak emas dan permata.

Di samping harga yang berpatutan, rangkaian produk penjagaan rambut TUZO Hair Care bukan sahaja boleh diguna pakai oleh kaum wanita malah kaum lelaki juga.

Bukan itu sahaja, kaum wanita yang bertudung juga sesuai untuk mengunakan rangkaian produk penjagaan rambut jenama TUZO Hair Care ini.

Bagi anda yang ingin mendapatkannya, produk TUZO ‘Regenerating Hair Mask’ ini cuma berharga RM69.90 sahaja.

Sempena promosi istimewa, setiap pembelian produk TUZO ‘Regenerating Hair Mask’, anda berpeluang untuk mendapatkan TUZO ‘Hair Serum’ yang bernilai RM29.90 secara percuma!

Jadi tunggu apa lagi? Segera dapatkan rangkaian produk penjagaan rambut TUZO Hair Care di laman rasmi Instagram, @tuzohaircarehq .

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tuzohairhq (@tuzohaircarehq)

Foto: Instagram TUZO Hair Care

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here