Baru-baru ini, kecoh di laman media sosial selepas seorang cef selebriti terkenal ada memberikan komen terhadap busana tradisional yang dipakai oleh para atlet ketika perarakan masuk kontinjen Malaysia di acara pembukaan Sukan Olimpik Tokyo 2021 pada Jumaat lalu.

Bukan sahaja mendapat perhatian ramai, malah golongan selebriti tanah air turut ada meluahkan rasa kurang senang terhadap perkara perkara tersebut.

Selebriti sensasi Azwan Ali misalnya, ada memberikan komen mengenai isu berkenaan menerusi satu hantaran di laman media sosial Twitter miliknya.

Selain itu, Azwan atau lebih mesra dengan panggilan Diva AA dilihat kurang senang dengan komen yang komen yang dilontarkan oleh cef selebriti berkenaan.

“DASAR MOLOT PANTAT ! WOIII BAPOKK TUAAA MEREPUT ? YG KO ? TAK SARUNG BAJU KONTINJEN

“MSIA PUN ? SEBIJIK MUKA BADUTTT ! POODAHHH ! ZAMAN DAH MERUDUMMMM? MENYALAKK JER KEJE KO POKIMAKKK BAPOKK TUA ! TYPICAL NASTY! GTHHHH PUIII,” tulisnya.

Sehingga kini, perkongsian Diva AA tersebut sudah meraih lebih 100 tanda suka daripada warganet meski ruangan komen hantaran berkenaan dinyahaktifkan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here